1. Co trzeba zrobić, aby wyjechać za granicę za pośrednictwem European Work First?

    Pierwszym krokiem jest zarejestrowanie się w naszej bazie danych wypełniając formularz na naszej stronie internetowej lub przesyłając do nas swoje CV.

    Jeśli Twoja kandydatura spełnia nasze kryteria, skontaktujemy się z Tobą telefonicznie w celu umówienia spotkania rekrutacyjnego.

    Na spotkanie należy zabrać ze sobą dowód osobisty, prawo jazdy i inne dokumenty poświadczające dodatkowe uprawnienia.

  2. Czy wizyta w biurze jest konieczna? 

    Jednym z etapów rekrutacji jest osobiste spotkanie z naszym Konsultantem w biurze European Work First. Jeśli kandydat z jakiś względów nie może spotkać się z nami osobiście, jest zapraszany na dłuższy wywiad telefoniczny. Ustalany jest wówczas z kandydatem termin takiej rozmowy, trwa ona około 30 minut.

  3. Czy prowadzicie rekrutację dla par? 

    Nie prowadzimy specjalnych rekrutacji dla par. Każdą kandydaturę rozpatrujemy indywidualnie i jeśli tylko jedna z osób przejdzie pomyślnie proces rekrutacji, tylko jej oferowana jest praca.

  4. Czy za zorganizowanie pracy pobieracie Państwo jakieś opłaty? 

    European Work First nie pobierało i nie pobiera żadnych opłat z tytułu zorganizowania wyjazdu do Holandii.

  5. Czy wymagana jest znajomość języka obcego?

    Znajomość języka obcego nie jest kryterium decydującym o pozytywnym rozpatrzeniu danej kandydatury. Jest to jednak dodatkowy atut kandydata.